Vouchere bilete de avion TAROM cu 50% reducere de la eMAG

Știai că la eMAG sunt reduceri de 50% la vouchere de bilete de avion operate de TAROM? 🙂

Astăzi este BLACK FRIDAY 2017 la eMAG, moment în care cel mai mare magazin online din România anunță faptul că a ajuns la un acord cu TAROM și oferă vouchere de reducere cu 50% din prețul afișat! – Vezi oferte
Puțin mai jos poți  vedea și un print screen cu oferta propusă de eMAG în parteneriat cu TAROM:

 

vouchere tarom black friday emag

 

voucher reducere tarom emag

Aceste vouchere le poți folos la organizarea unui city-break sau a unei vacanțe pe cont propriu în România sau străinătate și te poți bucura de o reducere din prețul final al biletului de avion, ceea ce este extraordinar, mai ales, dacă ne gândim la faptul că TAROM acoperă foarte multe destinații interesante la nivel internațional!

De asemenea, e bine să știi faptul că orice bilet de avion achiziționat de la TAROM are incluse toate taxele (inclusiv taxa de aeroport), un bagaj de mână, un bagaj de cală (de 23 kg), dar și catering la bordul aeronavelor pe durata zborurilor efectuate.

Revenind la ofertă, există 2 variante de vouchere, unul de 450 lei, pe care îl poți achiziționa cu doar 225 lei și unul de 200 lei pe care îl poți achiziționa cu doar 100 lei.

Voucher cu 50% reducere (225 lei în loc de 450 lei) – Vezi ofertă

Voucher cu 50% reducere (100 lei în loc de 200 lei) – Vezi ofertă

Aceste vouchere pot fi utilizate atât pentru achiziționarea unui bilet de avion pe o rută internă, cât și pentru achiziționarea unui bilet de avion pe o rută internațională.

Mai multe informații despre termenii de utilizare și campania eMAG & TAROM, poți afla chiar de pe site-ul eMAG – Vezi detalii

vouchere tarom black friday emag

 

Grăbește-te și cumpără acum, oferta este limitată!

Îți dorim să prinzi cât mai multe vouchere de reducere, să-ți cumperi bilete de avion cât mai ieftine către destinațiile preferate și să ai vacanțe cât mai reușite! 🙂


Dacă vrei să-ți faci o vacanță pe cont propriu, fie în România, fie în străinătate, îți recomandăm să folosești cu încredere uneltele pe care le folosim și noi atunci când ne programăm un concediu:

Vezi aici oferte de zbouri ieftine și aici oferte de cazare cu raport preț/calitate excelent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *