URGENT! Zbor București – Republica Dominicană cu 400 eur/pers. dus-întors

Știai că istoria Carnavalului Dominican datează din anul 1590? 🙂

1. Error fare bilet de avion dus-întors Londra – Puerto Plata

Revenim cu o nouă ofertă pentru iubitorii Republicii Dominicane … am găsit un error fare la un zbor din Londra către Puerto Plata cu doar 346 eur/pers. zbor dus-întors, vacanța fiind în perioada 21 octombrie – 7 noiembrie 2017.

Zborul este direct și este operat de compania aeriană Mongolian Airlines, iar aeroportul de pe care pleacă avionul din Londra este Gatwick.

De asemenea, am găsit un bilet de avion bun dus-întors cu plecare pe 20 octombrie din București spre Londra, zborul fiind pe aeroportul Londra Stansted, zbor operat de compania aeriană RyanAir.

Pentru că perioada de tranzit din Londra este de doar 2 ore 20 de minute, am preferat să optăm pentru un bilet de avion cu plecare pe 20 octombrie din București și o noapte de cazare în Londra.

Astfel vei aveam timp suficient pentru îmbarcare.

Practic zborurile te costă în total doar 400 eur/pers. și includ biletele de avion pe ruta: București – Londra – Puerto Plata – Londra – București.

2. Bilet de avion București – Londra – București

bilet avion bucuresti londra

3. Bilet de avion Londra – Puerto Plata – Londra

bilet avion londra puerto plata

 

Pentru cazare în Londra, îți recomandăm să utilizezi același tool de căutare a ofertelor de cazare pe care îl utilizăm și noi atunci când ne planificăm o vacanță diy:

Pentru cazare în Puerto Plata, îți recomandăm să utilizezi același tool de căutare a ofertelor de cazare pe care îl utilizăm și noi atunci când ne planificăm o vacanță diy:

 

Lasă-ne un comment în care să ne spui dacă ai reușit să prinzi bilete de avion din această ofertă de tip „error fare” cu destinația propusă! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *