Târgul de Crăciun din București 2018 – 31 eur/pers (cazare 2 nopți)

Știai că Târgul de Crăciun din București 2018 este probabil unul dintre cele mai frumoase din România? 🙂

Târgul de Crăciun din București 2018 este poate unul dintre cele mai faine târguri de Crăciun din România și este un eveniment pe care chiar nu trebuie să-l ratezi sub nicio formă!
Noi l-am vizitat zilele trecute și avem numai cuvinte de laudă: de la buna organizare, până la multitudinea de căsuțe care mai de care mai interesante, cu maeștri populari și produse tradiționale delicioase.

Iată cam tot ceea ce poți găsi la acest târg de Crăciun: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri și produse tradiționale românești, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, concerte și spectacole tradiționale românești, campania umanitară și surprize pentru toată familia (conform celor specificate pe site-ul oficial al evenimentului).
E bine să știi totuși că mâncarea nu este tocmai ieftină (am putea spune că este chiar la suprapreț), însă te poți descurca și cu un buget mic-mediu dacă ești cumpătat.

Această ediție a Târgului de Crăciun din București 2018 se desfășoară între 30 noiembrie – 26 decembrie 2018 în Piața Constituției din București, iar programul zilnic este de Luni până Duminică între orele 10:00 – 22:00.
Nu mai sta prea mult pe gânduri, sună-ți prietenii și adună-i pe cei dragi, iar apoi fă-ți rezervarea online a cazării! 🙂

Iată și ce ai inclus în prețul de 31 eur/pers: cazare timp de 2 nopți la o pensiune foarte drăguță din București (cotată cu nota 8,9 pe Booking).

Pentru a face economie la benzină/motorină, îți recomandăm să vă sincronizați și să mergeți câte 4 persoane într-o mașină.

Iar dacă dorești să ajungi la Târgul de Crăciun din București 2018 într-o altă perioadă decât cea propusă de noi în articol , poți descoperi o mulțime de informații și aici  – Vezi oferte

1. Interval Târgul de Crăciun din București 2018

14 – 16 decembrie 2018

2. Cazare în București

Pontul nostru: Casa Mendeleev *** București (nota 8,9 pe Booking): parcare publică; cameră dublă, baie privată, articole de toaletă gratuite, TV cu ecran plat, WiFi gratuit + alte facilități  – Vezi ofertă 
Preț: 31 eur/pers – cazare 2 nopți (toate taxele incluse)
cazare ieftina targul de craciun bucuresti 2018

 

Vezi alte oferte excelente cazare pentru a face o vizită la Târgul de Crăciun din București 2018 aici și poți găsi o listă foarte detalită cu variante alternative  Vezi oferte

Îți poți rezerva online o vacanță la Târgul de Crăciun din București 2018 și în altă perioadă decât cea propusă de noi, în funcție de concediul și zilele tale libere de la birou!
Aruncă o privire și aici pentru a găsi mai multe opțiuni – Vezi oferte

3. Total Târgul de Crăciun din București 2018

Propunerea noastră: 31 eur/pers (2 nopți cazare cu toate taxele incluse) – Rezervă acum 

Pentru a afla mai multe informații legate de Târgul de Crăciun din București 2018, te invităm să arunci o privire atât pe pagina oficială de facebook (https://www.facebook.com/BucharestChristmasMarket/), cât și pe website-ul evenimentului, respectiv: http://bucharestchristmasmarket.ro/.

Îți dorim să te bucuri la intensitate maximă alături de toți cei dragi ție la Tâgul de Crăciun din București 2018! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *