Error fare! Zbor București – Montreal (Canada) cu 163 eur/pers. dus-întors

Știai că Montreal este cel mai mare oraș din provincia Quebec și este desfășurat pe 74 de insule vecine? 🙂

1. Error fare bilet de avion dus-întors Paris – Montreal

O veste mai mult decât bună dacă vrei să ajungi să vizitezi Canada … am găsit un error fare la un zbor din Paris către Montreal cu doar 91 eur/pers. zbor dus-întors, vacanța fiind între 14 – 28 noiembrie 2017.

Zborul este direct și este operat de compania aeriană Air Transat, iar aeroportul de pe care pleacă avionul din Paris este Charles de Gaulle.

De asemenea, am găsit un bilet de avion bun dus-întors pe aceleași date cu plecare din București spre Paris, zborul fiind pe aeroportul Paris Beauvais Tille, zbor operat de compania aeriană Wizz Air.

Transferul durează în jur de 1 oră și jumătate, se face cu autobuzul care leagă cele 2 aeroporturi, iar prețul este de doar 2-3 eur/pers./sens.

Ai timp îndeajuns să faci și transferul, deoarece zborurile au ore bune de plecare.

Practic zborurile te costă în total doar 163 eur/pers. și includ bilete de avion pe ruta: București – Paris – Montreal – Paris – București.

2. Bilet de avion Paris – Montreal – Paris

error fare paris montreal

 

3. Bilet de avion București – Paris – București

bilet de avion bucuresti paris

 

Pentru cazare în Montreal, îți recomandăm să utilizezi același tool de căutare a ofertelor de cazare pe care îl utilizăm și noi atunci când ne planificăm o vacanță diy:

 

Lasă-ne un comment în care să ne spui dacă ai reușit să prinzi bilete de avion din această ofertă de tip „error fare” cu destinația Montreal! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *