Despre noi

Cine suntem?

Preferam sa trecem peste introducerile pompoase si plictisitoare, pe scurt, noi suntem o echipa de-a dreptul uriasa formata din nici mai mult, nici mai putin decat … 2 oameni. 🙂 Si da, suntem impatimiti ai experientelor unice, suntem impatimiti ai calatoriilor. Unuia ii place sa hoinareasca pe strazi, sa lege noi prietenii si sa simta vibe-ul specific locatiei pe care o viziteaza. Celalat este mai introvertit, pasionat de istorie si cultura, echilibrat atunci cand vine vorba de o decizie de ultim moment. Suntem doi oameni diferiti cu un obiectiv comun: sa cunoastem cat mai multe prin calatoriile noastre.

Ce experienta avem?

Amandoi suntem extrem de calculati atunci cand vine vorba despre bugetele pe care le alocam vacantelor si, din experienta acumulata in ultimii 6 ani, de cand am pornit pe acest drum, am constatat ca este mai important sa alocam mai multi bani experientei in sine decat pe transportul pana la destinatie si pe cazarea de acolo.
Suntem independeti, avem ritmul nostru si de aceea am preferat sa ne se organizam intru totul vacantele: de la bilete de avion, cazare, ceea mancam si pana la obiectivele pe care dorim sa le vizitam. Treptat aceasta pasiune a devenit ca un virus care s-a transmis la apropiati si, involuntar am inceput sa organizam vacantele prietenilor, rudelor, dar si tuturor celor care „au auzit” sub o forma sau alta de marea noastra pasiune pentru vacante facute cu cap si … cu bani cat mai putini. 🙂
Nu suntem experti, nu suntem atostiutori, dar ne place sa “vanam” oferte last minute pentru vacanta noastra, daca piata ne ofera aceste ocazii.

Despre tine?

Acest “efort” de a cauta super oferte il facem de obicei pentru noi.
Insa de acum inainte ne-am hotarat sa il impartasim si cu tine!
Speram ca si tu, la randul tau, sa impartasesti cu cei dragi tie atat ofertele pe care le gasesti pe Vacante.NET, dar si experientele pe care le vei acumula in timp, de-a lungul calatoriilor tale.
Nu uita niciodata ca o calatorie iti transforma viata in totalitate, te face mai bun, mai optimist, mai increzator si mai plin de viata.
Acum este momentul potrivit sa incepi sa iti planifici vacanta si sa pleci in locul in care visezi aproape de o viata sa ajungi.
Nu mai sta pe ganduri si organizeaza-ti de unul singur totul pentru ca este chiar simplu!

Si ca sa conchidem cu unul dintre citatele noasatre preferate, care ne caracterizeaza vietile si deciziile pe care le luam atunci cand hotaram sa punem la cale o noua vacanta, va mai spunem inca un mic secret despre noi: “Peste 20 de ani ai sa regreti mai mult lucrurile pe care nu le-ai facut decat cele pe care le-ai facut. Asa ca ridica ancora, iesi din portul cel sigur si prinde vant in vele!” (Mark Twain)