Despre noi

1. Cine suntem?

Preferăm să trecem peste introducerile pompoase și plictisitoare, pe scurt, noi suntem o echipă de-a dreptul uriașă, formată din nici mai mult, nici mai puțin decât … 2 oameni. 🙂
Și da, suntem împătimiți ai experiențelor unice, suntem împătimiți ai călătoriilor.

Unuia îi place să hoinărească pe străzi, să lege noi prietenii și să simtă vibe-ul specific locației pe care o vizitează.

Celălalt este mai introvertit, pasionat de istorie și cultură, echilibrat atunci când vine vorba de o decizie de ultim moment.

Suntem doi oameni diferiți cu un obiectiv comun: să cunoaștem și să învățăm cât mai multe prin călătoriile noastre.

2. Ce experiență avem?

Amândoi suntem extrem de calculați atunci când vine vorba despre bugetele pe care le alocăm vacanțelor și, din experiența acumulată în ultimii 7 ani, de când am pornit pe acest drum, am constatat că este mai important să alocăm mai mulți bani experienței în sine decât pe transportul până la destinație și pe cazarea de acolo.

Suntem independenți, avem ritmul nostru și de aceea am preferat să ne se organizăm întru totul vacanțele: de la bilete de avion, cazare, ceea ce mâncăm și până la obiectivele pe care dorim să le vizităm.

Treptat, această pasiune a devenit ca un virus care s-a transmis la apropiați și, involuntar, am început să organizăm vacanțele prietenilor, rudelor, dar și tuturor celor care „au auzit” sub o formă sau alta de marea noastră pasiune pentru vacanțe făcute cu cap și … cu bani cât mai puțini. 🙂

Nu suntem experți, nu suntem atoștiutori, dar ne place să „vânăm” oferte last minute pentru vacanța noastră, dacă piața tot ne oferă aceste ocazii.

3. Despre tine?

Acest „efort„ de a căuta super oferte îl facem de obicei pentru noi.

Însă, de acum înainte, ne-am hotărât să îl împărtășim și cu tine! 🙂

Sperăm că și TU, la rândul tău, să împărtășești cu cei dragi ție atât ofertele pe care le găsești pe Vacante.NET, dar și experiențele frumoase pe care le vei acumula în timp, de-a lungul călătoriilor tale.

Nu uita niciodată că o călătorie îți transformă viața în totalitate, te face mai bun, mai optimist, mai încrezător și mai plin de viață.

Acum este momentul potrivit să incepi să îți planifici vacanța și să pleci în locul în care visezi aproape de o viață să ajungi.

Nu mai sta pe gânduri și organizează-ți de unul singur totul pentru că este chiar simplu!

Și ca sa conchidem cu unul dintre citatele noasatre preferate, care ne caracterizează viețile și deciziile pe care le luăm atunci când hotărâm să punem la cale o noua vacanță, vă mai spunem încă un mic secret despre noi: „Peste 20 de ani ai să regreți mai mult lucrurile pe care nu le-ai făcut decât cele pe care le-ai făcut. Așa că ridică ancora, ieși din portul cel sigur și prinde vânt în vele!” (Mark Twain) 🙂